Aangeboden: Conversatie cursus in Le Marche, Italia

Op zoek naar een conversatie cursus Italiaans? 

Dit is wellicht wat je zoekt:
21-28 mei 2016 in Le Marche, Italia
Leren uit de praktijk in een kleine klas en in een prettige lesomgeving! Veel praktijk, uitstapjes en workshops. 
De taalcursus van Villa Bussola (www.villabussola.com) is een intensieve cursus Italiaans dat twee keer per jaar wordt gegeven (in het voorjaar en in de herfst).
De cursus zal een midden/halfgevorderd/gevorderd niveau bevatten, dat wil zeggen dat u kunt deelnemen als u minstens al een basiscursus Italiaans hebt gevolgd.
Er wordt tijdens deze cursus geen grammaticales gegeven, de nadruk wordt vooral gelegd op:- het verbeteren van de uitspraak- het oefenen van de spreekvaardigheid- het vergroten van de woordenschat
De duur van de cursus is 6 dagen en is voor een kleine groep bedoeld: maximaal 8 cursisten. In 5 dagdelen (ochtend of middag) worden de taallessen gegeven gecombineerd met alles wat Itali te bieden heeft: natuur, cultuur en gastronomie. De rest van de dag is vrij voor eigen invulling.
Wil je meer weten? kijk op http://www.villabussola.com/nederlands/taalcursus_villa_bussola.html of neem contact met ons op.
A presto!Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:18-02-2014 om 16:57u
Door:vanessa bussola
Bekeken door: 2225 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:monsampolo del tronto italia
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.