Aangeboden: Voorjaarscursussen Italtaal Gouda

Ciao Bello ! 
Op vakantie naar Italië? Die vriendelijke Italianen verstaan & antwoorden? Doe dan mee met de vakantiecursus Italia Vacanza! Een praktische cursus waarin u leert hoe u in het Italiaans iets bestelt, een kamer reserveert, naar de weg vraagt, informatie over reistijden,openingstijden & prijzen verstaat, en ook iets over uzelf kunt vertellen, en nog veel meer. 
Daarnaast start er ook een Opfriscursus Nivo 1 voor degenen die eerder al een jaar Italiaans hebben gehad maar als het een en ander weggezakt is. Heeft u zelfs twee tot drie jaren Italiaans gehad? Dan kunt u meedoen met de Opfriscursus Nivo 2. 
De cursussen bestaan uit 8 lessen en starten op maandag 3 & donderdag 6 februari. Italtaal Gouda - hét taalcentrum voor Italiaans in Gouda, verzorgt de cursussen. 
Voor meer informatie kunt u kijken op de website, www.italtaal.nl, of bellen: 06 33 177 633. 
Tot ziens in Gouda - Arrivederci ! Kosten: Vraagprijs € 80,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Voorjaarscursussen Italtaal Gouda

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:17-01-2014 om 12:39u
Door:Hoo Man
Bekeken door: 2061 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Den Haag
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 80,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.